Укрзалізниця запустила продаж квитків онлайн на поїзди до Австрії: деталі

УЗ запустила продаж онлайн-квитків до Відня.
Укрзалізниця запустила продаж квитків онлайн на поїзди до Австрії: деталі
Ілюстративне фото / t.me/UkrzalInfo

З понеділка, 18 березня, Укрзалізниця починає продаж квитків онлайн на поїзди, що прямують у сполученні Україна - Австрія. Про це повідомила пресслужба УЗ.

Читайте також:

Йдеться про такі поїзди:

  • Київ - Відень: відтепер квитки будуть доступні лише онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці з верифікацією акаунту через "Дію.Підпис". 
  • Чоп - Відень: онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці та в міжнародних квиткових касах вокзалів. 

Читайте також:

Зазначається, що на наступному етапі стануть доступними онлайн також квитки в сполученні Україна - Угорщина на поїзди, що прямують територією Угорщини транзитом в Австрію, тобто Київ - Будапешт - Відень та Чоп - Будапешт - Відень. 

Прямі сполучення Україна - Угорщина (Мукачево - Дебрецен, Мукачево - Будапешт, Чоп - Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше.

Читайте також:

В УЗ нагадали, що новий прямий поїзд №143/146 Відень - Чоп - Відень має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом із сидячих вагонів із Wi-Fi.

Раніше ми писали, що українці, які не встигли на потяг через повітряну тривогу, зможуть сісти на наступні рейси аналогічного напрямку протягом доби.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK