ПриватБанк та Нова пошта безкоштовно доставляють банківські картки: хто може скористатися послугою

Послугу замовлення карток у "Приват24" та доставки по всій Україні й за кордон через Нову Пошту запустили в липні 2023 року.
ПриватБанк та Нова пошта безкоштовно доставляють банківські картки: хто може скористатися послугою
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Державний ПриватБанк та компанія "Нова пошта" безкоштовно доставляють банківські картки в прифронтові міста та села. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Читайте також:

На сьогодні майже 50 тисяч клієнтів ПриватБанку, які проживають у прифронтових містах та селах, уже отримали безкоштовно картки банку з доставкою у відділення чи поштомат Нової Пошти. 

Як зазначили в банку, запущена в липні 2023 року послуга замовлення карток у "Приват24" та доставки по всій Україні й за кордон через Нову Пошту дозволяє забезпечити доступним банківським обслуговуванням усіх клієнтів, зокрема тих, які зараз знаходяться в прифронтових регіонах там, де немає банківських відділень. 

За інформацією пресслужби, найбільше карток із доставкою до прифронтових територій уже замовили клієнти з Запорізької області, Дніпропетровської, Херсонської області та Донеччини. 

Читайте також:

Замовити картку можна в "Приват24" та додатково вибрати доставку кур'єром у додатку Нової Пошти на адресу проживання чи роботи клієнта. При цьому вартість додаткової послуги доставки кур'єром буде вказана в додатку при оформленні.

Раніше ми писали, що клієнти ПриватБанку до кінця квітня 2024 року зможуть отримати безкоштовно банківську картку з доставкою Новою поштою по всій Україні та шести країнах Європи.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK