Медіахолдинг із орбіти мера Львова Садового оштрафували за рекламу азартних ігор

ТРК "Люкс" заплатить майже 5 млн грн.
Медіахолдинг із орбіти мера Львова Садового оштрафували за рекламу азартних ігор
ілюстративне фото / depositphotos.com

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАЇЛ) оштрафувала на 4,8 млн грн. ПрАТ "Телерадіокомпанія Люкс" за порушення вимог законодавства про рекламу азартних ігор.

Про це повідомляє прес-служба КРАЇЛ.

«За результатами розгляду справ було встановлено, що підприємство поширювало рекламу, в яку вміщено зображення об'єктів права інтелектуальної власності, під якими здійснюється діяльність з організації та проведення азартних ігор, засобом зовнішньої реклами типу «Відеоекран на фасаді будинку», розміщений у м. .Київ, з порушенням вимог абзацу шостого частини першої статті 22-1 Закону України «Про рекламу» – зазначає прес-служба КРАЇЛ.

Читайте також:

Так, відповідно до прийнятих КРАЇЛ рішень №№216-218 від 18.04.2024, компанія повинна:

  • здійснити сплату штрафів не пізніше трьох місяців з дня набрання чинності прийнятими КРАЇЛ рішеннями або повідомити Комісію про їх оскарження;
  • припинити розповсюдження реклами та у тридцятиденний термін повідомити Комісію про виконання прийнятих КРАЇЛ рішень.

Як відомо, офіційним власником ПрАТ «Телерадіокомпанія Люкс» є дружина мера Львова Андрія Садового Катерина Кіт. До складу ТРК "Люкс" входять такі медіа-ресурси, як, наприклад, телеканал "24", "Радіо Максимум", "Радіо Люкс".

Раніше ми писали про те, що президент Володимир Зеленський своїм указом ввів у дію рішення РНБО «Про протидію негативним наслідкам функціонування азартних ігор у мережі Інтернет».



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK