Вимагав 250 тис грн хабара: затримано керівника філії ПАТ "Київоблгаз"

Посадовець вимагав 250 000 грн неправомірної вигоди за проведення газифікації на земельні ділянки.
Вимагав 250 тис грн хабара: затримано керівника філії ПАТ "Київоблгаз"
Викрито корупційну діяльність керівника однієї з філій ПАТ "Київоблгаз" / npu.gov.ua

Правоохоронці викрили корупційну діяльність керівника однієї з філій ПАТ "Київоблгаз". Він вимагав 250 000 грн неправомірної вигоди за проведення газифікації на земельні ділянки. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

"За розв'язання питання щодо погодження технічної документації на проведення газифікації на земельних ділянках посадовець вимагав 250 000 грн неправомірної вигоди. На цих ділянках планували збудувати котеджне містечко", - йдеться в повідомленні.

17 травня правоохоронці затримали фігуранта під час одержання всієї суми коштів. На підставі зібраних доказів йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Підозрюваному обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення 242 000 грн застави. 

Читайте також:

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років із конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що в Києві затримали посадовця ПАТ "Укрнафта" за вимагання 160 000 гривень хабара. Неправомірну вигоду працівник кадрового підрозділу отримував у кілька етапів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK