З сьогоднішнього дня зросли ціни на постільну білизну в поїздах

Перед підвищенням цін Укрзалізниця закупила нові постільні комплекти.
З сьогоднішнього дня зросли ціни на постільну білизну в поїздах
ілюстративне фото / facebook.com

З 22 травня вперше за 5 років Укрзалізниця підвищує вартість постільної білизни в пасажирських поїздах. Підвищення становитиме від 60% до 100%. В УЗ обіцяють надавати якісну послугу.

Про це повідомляє прес-служба УЗ.

Зокрема, постільна білизна у плацкартних та купейних вагонах коштуватиме 80 грн (замість 50 грн), а у вагонах СВ – 120 грн (замість 60 грн).

Читайте також:

Компанія повідомляє, що перед підвищенням цін УЗ завершила заміну постільної білизни у поїздах. Крім того, до кінця червня цього року буде завершено заміну матраців та подушок на всіх рейсах далекого сполучення.

«Перед закупівлею нових комплектів Укрзалізниця провела консультації з провідними виробниками та постачальниками, щоб не просто замінити застарілий інвентар, а й напрацювати нові стандарти, які дозволять врахувати кращі практики ринку та суттєво підвищити комфорт у дорозі та зносостійкість продукції», – зазначили в УЗ.

У компанії також нагадали, що вона утримує на довоєнному рівні вартість соціально важливих внутрішніх залізничних пасажирських перевезень, а регулярні евакуаційні та медичні рейси здійснюють безкоштовно

Раніше ми писали про те, що УЗ запускає новий веб-ресурс для пасажирів, де можна дізнатися про актуальну інформацію про пасажирські перевезення під час війни.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK