У метро Києва змінився графік руху поїздів: як їздитимуть з 3 червня

Графіки руху поїздів метро складаються з урахуванням розміру пасажиропотоку та укомплектованості штату працівників КП "Київський метрополітен".
У метро Києва змінився графік руху поїздів: як їздитимуть з 3 червня
Київський метрополітен / kyivcity.gov.ua

З понеділка, 3 червня, змінилися графіки руху поїздів столичної підземки. Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Читайте також:

Як пояснили в КМДА, графіки руху поїздів метрополітену складаються з урахуванням розміру пасажиропотоку та укомплектованості штату працівників КП "Київський метрополітен", зокрема машиністами.

Зазначається, що в пікові години інтервали між поїздами становитимуть орієнтовно 3-4 хвилини, а міжпікові - 6:00-6:30 хвилин. Інтервали вихідного дня залишаються без змін, час очікування поїзда складатиме 6-7 хвилин.

Читайте також:

"Безпека руху поїздів забезпечена. Обслуговування та ремонт рухомого складу здійснюється відповідно до встановлених регламенті", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що в КП "Київський метрополітен" виник гострий дефіцит спеціалістів робітничих професій. Враховуючи поточну кадрову ситуацію, найближчим часом будуть змінені графіки руху поїздів по всіх лініях підземки.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK