Підтоплені станції київського метро «синьої гілки» планують відкрити восени

У столичній підземці розповіли про перебіг будівельних робіт.
Підтоплені станції київського метро «синьої гілки» планують відкрити восени
відновлювальні роботи у київському метро / kyivcity.gov.ua

За твердженням столичної влади, будівельні роботи між станціями метро "Деміївська" - "Либідська" тривають цілодобово. У київському метрополітені планують відновити рух поїздів "синьою" лінією метро на початку осені 2024 року.

Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на слова в.о. начальника метрополітену Віктора Виговського.

Читайте також:

«Ми зараз фактично дійшли до фінальної стадії робіт у котловані, демонтовано верхню частину тунелю та взялися за демонтаж останніх елементів спорудження тунелю», - зазначив Віктор Виговський.

За словами чиновника, далі фахівці розпочнуть монтаж нового монолітного тунелю.

«Безпосередньо ще виконуються роботи всередині тунелю на довколишніх ділянках. Це 27 метрів з одного боку та 20 – з іншого. Там уже виконані роботи, які стосуються, скажімо, так "лікування" тунелю і зараз триває робота з посилення тунелю по периметру», - підкреслив керівник. метрополітену.

Він також повідомив, що ремонтні роботи триватимуть до кінця літа, потім ще доведеться провести тестові пуски руху поїздів і після цього вже повноцінне відновлення руху поїздів.

«Для себе ми дивимося на інтенсивність виконання, на роботи, які ми виконуємо, що запустити рух поїздів вдасться на початку осені», - припустив Виговський.

Раніше ми писали про те, що з 3 червня метро Києва збільшило інтервал руху поїздів через дефіцит кадрів, викликаний мобілізацією.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK