"Тайм-аут": ПриватБанк попередив українців про призупинення операцій із картками

У ніч із п'ятниці на суботу клієнти ПриватБанку не зможуть проводити операції з картками.
"Тайм-аут": ПриватБанк попередив українців про призупинення операцій із картками
Ілюстративне фото / EPA/UPG

У ніч на 22 червня державний ПриватБанк проводитиме регламентні роботи. У зв'язку з цим операції з картками будуть на паузі до 7 ранку, повідомила пресслужба фінустанови.

Читайте також:

"У ніч на 22 червня ми проводимо планові регламентні роботи процесингового центру. Тож з 00:05 і до 07:00 години ранку банк тимчасово призупинить проведення операцій із картками. Аналогічний "тайм-аут" триватиме в роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку", - йдеться в повідомленні.

У банку зазначили, що зазвичай регламентні роботи проводять у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій.

"Якщо в період проведення робіт ви плануєте оплати картками, радимо зробити це заздалегідь чи відкласти на кілька годин", - додали в ПриватБанку.

Читайте також:

За інформацією пресслужби, процесинговий центр ПриватБанку щогодини обробляє в середньому до 3 млн операцій ыз картками. Тож регламентні роботи потрібні, щоб збільшити потужності та безпеку операцій

Раніше ми писали, що ПриватБанк продовжив до кінця 2024 року безкоштовне відправлення банківських карток із доставкою Новою поштою по всій Україні та в 13 країнах Європи.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK