Після успіху у прокаті до «Мавки» привнесуть еротику

Касовий збір мультфільму становив понад 21 млн доларів.
Після успіху у прокаті до «Мавки» привнесуть еротику
ілюстративне фото / Соцсети

Мультфільм "Мавка", який здобув успіх в Україні та міжнародному прокаті буде продовжено. Цим займається компанія FILM.UA, яка працює над створенням містичного трилера для підлітків.

Про це пише "УП Життя" з посиланням на інтерв'ю продюсера анімаційного фільму Ірини Костюк.

Читайте також:

"Ми розвиваємо цей проект в інших форматах... Ми плануємо ігровий фільм - вже на підліткову аудиторію. Там ми віддамо данину більше за міфологію оригінальну, і сама "Мавка" буде дуальним персонажем. Міфологія українська і всі персонажі звідти, вони такі двошарові - там немає однозначного". добра і зла. Звичайно, це не буде щось прямо фізіологічне та непривабливе – ми не бачитимемо органи з-за спини, як мавок зображають у міфах..Все буде дуже красиво та містично, загадково та місцями навіть еротично", - розповіла Ірина Костюк

Вона також повідомила, що готує анімаційний серіал-приквел. Для цього вже законтрактували копродакшн-партнерів – французьку компанію TeamTo, а виробництво мульсеріалу для дітей розпочнеться наступного року.

«Бюджет повнометражного мультфільму "Мавка" – 187,2 млн грн. Частка державного фінансування – 49,5 млн грн., або 26,45%. Касовий збір "Мавки" у національному прокаті – 155,6 млн грн. Касовий збір у міжнародному прокаті – понад 21 млн доларів. Доходи від ліцензування становлять 13% загальної суми доходів за проектом», – пише видання.

Раніше ми писали про те, що Укрзалізниця запустить проект, який дозволить пасажирам насолоджуватися переглядом фільмів та мультфільмів з українським озвученням.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK