Корупція на Рівненській митниці: НАБУ викрило схему поборів при ввезенні імпортних товарів

Начальник одного з управлінь Рівненської митниці налагодив отримання хабарів за "допомогу" компаніям у безперешкодному проходженні митного контролю.
Корупція на Рівненській митниці: НАБУ викрило схему поборів при ввезенні імпортних товарів
НАБУ викрило схему поборів при ввезенні імпортних товарів / nabu.gov.ua

Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура (НАБУ та САП) викрили схему систематичного отримання неправомірної вигоди службовцями Державної митної служби. Про це повідомила пресслужба НАБУ.

Читайте також:

За даними слідства, начальник одного з управлінь Рівненської митниці в змові з іншими службовими особами ДМСУ налагодив отримання хабарів за "допомогу" компаніям у безперешкодному проходженні митного контролю під час оформлення імпортованих товарів.

Зокрема, використовуючи службове становище, він сприяв розмитненню таких товарів на Рівненській митниці за заниженими тарифами. Отримані кошти надалі розподілялися між усіма учасниками злочинної схеми.

Читайте також:

Посадовцю повідомили про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України.

Раніше ми писали, що заступнику директора одного з департаментів КМДА, який вимагав хабарі в київських автоперевізників, повідомили про підозру. Підозру також отримав приватний підприємець, який допомагав чиновнику організувати систему поборів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK