НАБУ та САП запобігли масштабній корупції в Держмитслужбі: що відомо

За $1 млн хотіли призначити свою людину на посаду керівника Львівської митниці.
НАБУ та САП запобігли масштабній корупції в Держмитслужбі: що відомо
НАБУ та САП попередили масштабну корупцію в Держмитслужбі / nabu.gov.ua

Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура (НАБУ та САП) запобігли спробі групи осіб "поставити потрібних людей" на керівні посади в територіальних органах Державної митної служби для організації корупційних схем. Про це повідомила пресслужба НАБУ.

Читайте також:

За даними слідства, за посаду керівника Львівської митниці пропонували 1 млн дол. США, а посади очільників Волинської і Чернівецької митниці оцінили в 500 тис. дол. США та 200 тис. дол. США відповідно.

Крім того, учасники групи розраховували на те, що керівництво Держмитслужби "не помічатиме" корупційні схеми на цих митницях в обмін на половину незаконно отриманих доходів.

"Завдяки детективам НАБУ та прокурорам САП злочинним намірам вдалося запобігти", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що двом особам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК України, ініціатора злочину затримано.

Раніше ми писали, що Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура (НАБУ та САП) викрили схему систематичного отримання неправомірної вигоди службовцями Державної митної служби.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK