Біля кордону з Молдовою затримали понад 20 чоловіків: у ДПСУ розповіли деталі

23 жителі Київської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Луганської, Черкаської, Запорізької, Чернігівської, Сумської областей намагалися втекти до Молдови.
Біля кордону з Молдовою затримали понад 20 чоловіків: у ДПСУ розповіли деталі
Біля кордону з Молдовою затримали понад 20 чоловіків / dpsu.gov.ua

Прикордонники Подільського загону запобігли ще одній спробі незаконного переправлення осіб до Молдови. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Стало відомо, що 23 жителі Київської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Луганської, Черкаської, Запорізької, Чернігівської, Сумської областей діяли за вказівками адміна телеграм-каналу. Останній за свою допомогу отримав із кожного від 5 до 16 тис. доларів США. Повну вартість поїздки порушники сплатили одразу на криптогаманець.

"Туристів" до прикордоння на зерновозі підвіз поплічник організатора, звідки вони пішки вирушили до держрубежу.

"Однак прогулянка тривала не довго. На околиці одного із сіл Подільського району всіх бажаючих незаконно потрапити до Придністровського регіону Молдови затримали прикордонники", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Коло причетних осіб встановлюється. На порушників склали протоколи про адмінправопорушення за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП. Справи розглядатиме суд.

Раніше ми писали, що від початку 2024 року територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) передали для примусового стягнення з боржників 11 798 штрафів за порушення правил військового обліку.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK