У Міноборони 75% закупівель українського виробництва: що купують

Вітчизняне озброєння виграє у логістиці та інженерній експертизі.
У Міноборони 75% закупівель українського виробництва: що купують
Марина Безрукова / armyinform.com.ua

Міноборони України здійснює 75% закупівель у вітчизняних виробників. Насамперед йдеться про бронетехніку, снаряди, дрони та РЕБи.

Про це повідомляє "Армія. Інформ» з посиланням на інтерв'ю директора Агентства оборонних закупівель Марини Безрукової для АрміяTV.

Читайте також:

Зокрема, Марина Безрукова наголосила на логістичній перевазі українських дронів, оскільки дуже часто потрібно змінювати деякі технічні параметри і, маючи виробника всередині країни, це можна швидко здійснити.

Також, за її словами, це стосується вітчизняних РЕБів, а українська інженерна експертиза – колосальна. Тому більшість працюючих зараз засобів – вітчизняних виробників.

«Ми не можемо повністю відмовитись від імпорту. Тому що я диверсифікую ризики. Це також позиція, спільна з Міністерством оборони. Але наша економіка теж працює, і я думаю, що ситуація покращуватиметься надалі», – повідомила Марина Безрукова.

Раніше ми писали про те, що підприємство Міноборони «Державний оператор тилу» з січня до липня 2024 року уклало 485 договорів на суму 59,8 млрд грн для потреб Збройних сил України.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK