Бізнесмен, який був спільником військового злочинця Шойгу, помер у СІЗО

Офіційна версія: "він перегрівся".
Бізнесмен, який був спільником військового злочинця Шойгу, помер у СІЗО
ілюстративне фото / armyinform.com.ua

У карцері СІЗО-4 "Ведмідь" помер бізнесмен Ігор Котельников, від якого співробітники Департаменту військової контррозвідки ФСБ вимагали дати свідчення проти колишнього заступника міністра оборони Тимура Іванова.

Про це з повідомляє The Moscow Times.

Читайте також:

Видання зазначає, що Котельникова заарештували за ст. 291 КК РФ (Дача хабара). При цьому до нього приходили співробітники ФСБ, вимагаючи визнати провину, свідчити проти Іванова та інших високопосадовців Міноборони РФ.

Повідомляється, що після відмови співпрацювати, бізнесмена для «зговірливості» відправляли до карцеру ізолятора, де через хронічні хвороби йому стало погано. Котельникова перевели до камери, але керівництво СІЗО знову відправило його до карцеру, де він помер. Причиною смерті названо тромб, що відірвався. При цьому наголошується, що влітку у цьому приміщенні температура може підніматися вище 40 градусів.

Видання повідомляє, що, за словами джерела, знайомого із ситуацією, Ігоря Котельникова було затримано з військовими, серед яких був його син Сергій, який працює співробітником відділу контрактів Департаменту експлуатаційного утримання та забезпечення комунальними послугами Міноборони РФ. Ця організація формує план капітального ремонту всіх об'єктів відомства, включаючи секретні бази.

Також наголошується, що родына Котельникових володіє елітною нерухомістю в Москві та за її межами. В автопарку сім'ї є Rolls-Royce, Mercedes-Maybach, Mercedes-Benz Gelandewagen та інші люксові іномарки.

Раніше ми писали про те, що російський банк звинуватили у пропаганді ЛГБТ.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK