По 2 млрд грн на харчування для армії та ремонт мосту у Києві: тендери-лідери минулого тижня

З 14 по 19 липня пройшло 48 тисяч закупівель на 18 мільярдів гривень.
По 2 млрд грн на харчування для армії та ремонт мосту у Києві: тендери-лідери минулого тижня
ілюстративне фото / armyinform.com.ua

У системі "Прозорро" минулого тижня оприлюднено 48 тис. повідомлень про закупівлю на 17,58 млрд грн. А найбільшим тендером стала закупівля Міноборони харчування для особового складу та корму для тварин на понад 2 млрд грн.

Про це пишуть "Наші гроші".

Видання зазначає, що попередня фірма-постачальник "Гранпрі лтд" не впоралася з організацією харчування бійців у Донецькій області, хоч і виграла тендер на друге півріччя вартістю 3,47 млрд. грн. Проте представники «Держоператора тилу» своєчасно виявили проблеми з матеріально-технічною базою фірми в Донецькій області та угоду з нею було розірвано. А новий підряд виграло ТОВ "Трейд граніт інвест".

Читайте також:

Загалом ТОП-10 тендерів минулого тижня, за версією видання, виглядають так:

  1. ДП Міноборони «Державний оператор тилу» на 2 млрд 23,87 млн грн купило ТОВ «Трейд граніт інвест» продукти харчування для особового складу та годівлі штатних тварин військових частин (установ) та військових навчальних закладів ЗСУ у стаціонарних та польових умовах на 2024 рік.
  2. Комунальна корпорація «Київавтодор» на 1 млрд 995 млн грн замовила Onur taahhut реставрацію з пристосуванням автопроїздів мосту Метро через м. Дніпро.
  3. Філія «Центр забезпечення виробництва» АТ «Укрзалізниця» на 964,5 млн грн купила рейки рамні у АТ «ДнСЗ».
  4. АТ "Укргазвидобування" на 578,86 млн грн купило дизпаливо у ТОВ "Альянс енерго трейд".
  5. ПрАТ «Укргідроенерго» на 571,23 млн грн замовило у ТОВ «МВП «Енергорішення» будівництво захисної споруди філії «Канівська ГЕС».
  6. Департамент розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради на 414,88 млн грн замовив у ТОВ «Весташляхбуд» поточний ремонт та благоустрій вулиць та доріг комунальної власності міста.
  7. ДП Міноборони «Державний оператор тилу» на 337,18 млн грн купило у ТОВ «НВП «Темп-3000» бойові балістичні повнорозмірні шоломи.
  8. Національна поліція на 185,47 млн грн купила у ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» легкові автомобілі спеціалізованого призначення типу універсал (кросовер).
  9. Управління капітального будівництва Хмельницької міської ради на 166,38 млн грн замовило АТ «Хмельницькобленерго» нестандартне приєднання до електричних мереж електропостачання індустріального парку «Хмельницький».
  10. Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Харківській області на 136,5 млн грн замовила у ТОВ «Автомагістраль-Південь» поточний ремонт та аварійні роботи автомобільної дороги загального користування державного значення Т-21-03 Харків-Золочів-контрольно-пропускний пункт «Олександрівка» ділянці км 0+000 – км 50+000 у Харківській області.

Раніше ми писали про те, що тижнем раніше найбільшою закупівлею стало придбання газопостачальної компанії «Нафтогаз трейдинг» природного газу у материнського «Нафтогазу» на 3,05 млрд грн.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK