"Є хороші шанси": частину осені Україна може пройти без відключень світла

У вересні та жовтні Україна має досить хороші шанси або пройти цей період із мінімальними відключеннями, або зовсім без відключень.
"Є хороші шанси": частину осені Україна може пройти без відключень світла
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Нині є перспективи, що у вересні та жовтні відключень електроенергії в Україні не буде зовсім, а якщо й будуть, то мінімальні. Про це на брифінгу в "Медіацентрі Україна" повідомив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький.

Читайте також:

"Якщо винести за дужки саме обстріли і кліматичні погодні аномалії, які ми спостерігали буквально нещодавно, то дійсно виглядає так, що ситуація буде поліпшуватися, тому що нові генеруючі потужності будуть виходити з ремонту планово", - сказав він.

За словами Кудрицького, у вересні та жовтні в України є досить хороші шанси або пройти цей період із мінімальними відключеннями, або зовсім без відключень.

Читайте також:

"Тому дійсно ці осінні місяці очікується, що будуть набагато легшими, ніж, наприклад, липень, який уже закінчується і був поки що найтяжчим місяцем літа", - додав очільник Укренерго.

Раніше ми писали, що з 27 липня графіки відключень світла в Києві зсунуться на одну годину вперед. Це необхідно для рівномірного навантаження на енергосистему.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK