"Азовці" отримали від митниці 23 тонни конфіскату: деталі

Запчастини вилучено Теруправлінням ДБР у м. Києві у рамках кримінального провадження.
"Азовці" отримали від митниці 23 тонни конфіскату: деталі
ілюстративне фото / t.me/UkraineCustoms

Київські митники запобігли спробі незаконно імпортувати партію різних запчастин російського виробництва для транспортних засобів Камаз, ГАЗ, Газель тощо, загальною вагою 23 тонни на суму майже 6 млн грн. Їх передали бригаді спецпризначення "Азов".

Про це повідомляє прес-служба Держмитслужби.

Читайте також:

Зазначається, що товар завезли до України, намагаючись приховати його походження. З'ясувавши, що запчастини зроблені на підприємствах Росії та переміщені з Росії до Білорусі вже після повномасштабного вторгнення, митне оформлення товару було одразу припинено.

Повідомляється, що запчастини вилучено Теруправлінням ДБР у м. Києві у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 110-2 Кримінального кодексу України.

«В даний час, керуючись правовим режимом військового стану, ця партія запчастин, загальною вартістю 5,7 млн ​​грн, за рішенням суду відчужена у компанії, яка імпортувала товар, та передана бригаді спецпризначення «Азов» для відновлення та ремонту автотранспортних засобів, які стоять на балансі підрозділу та використовуються при виконанні бойових завдань», - повідомляє Держмитслужба.

t.me/UkraineCustoms

t.me/UkraineCustoms

t.me/UkraineCustoms

Раніше ми писали про те, що Кабінет Міністрів України ухвалив постанову для спрощення постачання військових товарів через митний кордон України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK