Перетин кордону прискорили: Держмитслужба завершила автоматизацію всіх пунктів пропуску

Нову автоматизовану систему митного оформлення впроваджено в усіх автомобільних пунктах пропуску на державному кордоні.
Перетин кордону прискорили: Держмитслужба завершила автоматизацію всіх пунктів пропуску
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

15 серпня Державна митна служба України успішно завершила впровадження нової автоматизованої системи митного оформлення у всіх автомобільних пунктах пропуску на державному кордоні. Про це повідомили в ДМСУ.

Читайте також:

"Це важливий етап масштабної цифрової реформи митниці, що спрямована на оптимізацію процесів, спрощення процедур, економію часу та зниження витрат для бізнесу. Крім того, нова система забезпечує прискорення перетину кордону для громадян", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що однією з ключових складових нової системи стало її інтегрування з новою автоматизованою системою управління ризиками. Ця система дозволяє ефективніше виявляти й мінімізувати ризики, пов'язані з переміщенням товарів через кордон.

Читайте також:

Крім того, вона допомагає якісно відпрацьовувати виявлені ризики, забезпечуючи високий рівень контролю та безпеки в пунктах пропуску.

У відомстві додали, що попереду заплановане введення додаткових складових, спроектованих з урахуванням необхідності подальшої європейської інтеграції.

Раніше ми писали, що за сім місяців 2024 року митниці Державної митної служби України виявили 5852 порушення митних правил на суму 15,6 млрд грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK