В Україні з'явився ще один держбанк: яку фінустанову націоналізували

Україна стала власником 100% акцій АТ "Мотор-Банк".
В Україні з'явився ще один держбанк: яку фінустанову націоналізували
Ілюстративне фото / flickr.com

На початку вересня Україна стала власником 100% акцій АТ "Мотор-Банк", які були конфісковані в підозрюваного в держзраді експрезидента компанії "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва. Про це повідомляє пресслужба фінустанови.

Читайте також:

Зазначається, що станом на 4 вересня 2024 року в Реєстрі власників іменних цінних паперів відбулися зміни: власником 100% акцій акціонерного товариства "Мотор-Банк" стала держава в особі суб'єкту управління об'єктами державної власності - Фонду державного майна України.

"Перехід АТ "Мотор-Банк" у власність держави - це важливий крок для забезпечення стабільної діяльності банку та підтримки інтересів вкладників, кредиторів і клієнтів банку, а також захисту від загроз для фінансової стабільності країни", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

У пресслужбі додали, що націоналізація банку відбувається без переривання будь-яких робочих процесів. Банк спокійно продовжує свою роботу в інтересах держави та громадян і розпочинає новий етап своєї діяльності.

Раніше ми писали, що Апеляційний суд підтвердив неможливість повернення ПриватБанку Ігорю Коломойському та кіпрському офшору.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK