Один із найбільших банків України змінив термін дії своїх карток: до якого числа

У зв'язку з воєнним станом Ощадбанк продовжив термін дії всіх платіжних карток, зокрема для внутрішньо переміщених осіб.
Один із найбільших банків України змінив термін дії своїх карток: до якого числа
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Державний Ощадбанк продовжив термін дії всіх платіжних карток до 31 грудня 2024 року. Про це повідомила пресслужба банку.

Читайте також:

"У зв'язку з воєнним станом Ощадбанк для зручності клієнтів продовжив термін дії всіх платіжних карток, зокрема для внутрішньо переміщених осіб, до 31 грудня 2024 року", - йдеться в повідомленні.

Продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчився, починаючи з лютого 2022 року. Якщо нову картку вже перевипущено, потрібно звернутися до відділення Ощадбанку для її отримання.

Читайте також:

У разі закінчення терміну дії такі картки продовжать повноцінно працювати: ними можна розраховуватись у торговельно-сервісній мережі, знімати готівку в банкоматах тощо.

Раніше ми писали, що з 1 жовтня 2024 року Національний банк України тимчасово, на пів року, встановлює ліміт 150 000 грн на місяць для переказів фізичних осіб із картки на картку (також відомі як P2P, C2С).



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK