В Україні виставили на продаж міжгалузевий мегапул активів 4 банків: деталі

Відбудеться аукціон із продажу мегапулу, сформованого з активів АТ "МР Банк", АТ "Мегабанк", ПАТ "Промінвестбанк" та АТ "Банк Січ"
В Україні виставили на продаж міжгалузевий мегапул активів 4 банків: деталі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

16 жовтня 2024 року в системі "Prozorro.Продажі" відбудеться аукціон із продажу мегапулу, сформованого з активів АТ "МР Банк", АТ "Мегабанк", ПАТ "Промінвестбанк" та АТ "Банк Січ", що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Про це повідомила пресслужба ФГВФО.

Читайте також:

Активи, включені до лоту, об'єднані за міжгалузевим принципом: боржники провадять діяльність у різних галузях економіки (оптова та роздрібна торгівля, ремонт автотранспортних засобів та мотоциклів, діяльність у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування).

Виставлений на аукціон мегапул складається з прав вимоги та майнових прав за кредитними договорами, укладеними із суб'єктами господарювання і фізичними особами, та дебіторської заборгованості суб'єктів господарювання.

Читайте також:

У забезпечення виконання зобов'язань перед банками оформлено житлову та комерційну нерухомість, земельні ділянки, майнові права, обладнання, транспорт, товари, частку в статутному капіталі одного з боржників та фінансову поруку.

Зокрема, серед застави п'ятикімнатна квартира в центрі Києва, нерухомість у Кривому Розі, Мукачеві та в населених пунктах Широківського району Дніпропетровської області.

Читайте також:

Зазначається, що на продаж виставлено не передане в заставу за кредитним договором майно, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно в судовому чи позасудовому порядку. Початкова ціна лоту - 109,4 млн грн.

Торги проходитимуть за голландською моделлю аукціону.

Раніше ми писали, що цього тижня на продаж виставлені активи банків, що ліквідуються, на загальну суму 573,1 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK