У керівниці Миколаївської обласної МСЕК знайшли понад 450 тис доларів

Для переховування нелегальних доходів посадовиця оформила на свого сина три незадекларовані квартири.
У керівниці Миколаївської обласної МСЕК знайшли понад 450 тис доларів
У голови Миколаївської обласної МСЕК знайшли понад 450 тис. доларів / ssu.gov.ua

Служба безпеки викрила керівницю обласного центру медико-соціальної експертизи Миколаївської облради на корупційних схемах для ухилянтів. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

Під час обшуків у фігурантки виявлено понад 450 тис. доларів та колекцію ювелірних виробів, які вона переховувала за різними адресами.

Зазначається, що більшу частину вилучених грошей та коштовностей знайдено в помешканні її сина - інтерна медичного вишу, у якого СБУ виявила також російський паспорт.

За даними СБУ, молодик оформив громадянство країни-агресора у колишньому генконсульстві РФ у Одесі до початку повномасштабної війни.

Читайте також:

Також для переховування нелегальних доходів посадовиця оформила на свого сина три незадекларовані квартири.

За даними слідства, протягом 2015-2023 років очільниця МСЕК зазначала у своїх деклараціях винятково офіційні прибутки на загальну суму трохи більше 2 млн грн.

До того ж встановлено, що у 2023 році посадовиця оформила собі та сину 2 групу інвалідності для отримання від держави додаткових пільг та соціальних виплат.

Читайте також:

На підставі отриманих матеріалів вирішується питання щодо повідомлення чиновниці про підозру. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину.

Раніше ми писали, що працівники ДБР викрили керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи та її сина на незаконному збагаченні. Під час обшуків у них знайшли лише готівкою майже 6 млн доларів США в різних валютах.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK