ФДМУ виставив на приватизацію спиртзавод у Львівській області: яка стартова ціна

Підприємство займається виготовленням етилового спирту й може щоденно виробляти 22 тисячі літрів.
ФДМУ виставив на приватизацію спиртзавод у Львівській області: яка стартова ціна
Фонд держмайна продає Струтинський спиртзавод / prozorro.sale

Фонд державного майна України виставив на приватизацію Струтинський спиртзавод у Львівській області. Аукціон запланований на 5 вересня. Стартова ціна - 31,3 млн гривень. Про це повідомила пресслужба ФДМУ.

Читайте також:

"Струтинський спиртзавод розпочав свою діяльність у 1906 році, остання модернізація активу відбулася у 2019 році. Підприємство займається виготовленням етилового спирту і може щоденно виробляти 22 тисячі літрів", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли у Фонді, площа будівель спиртзаводу становить 15 506 кв. м. Сюди входять 24 об'єкти нерухомості, серед яких адмінбудівлі, склади, зерносховища, цехи та майстерні. Також на приватизацію виставлені 9 транспортних засобів підприємства та понад 600 одиниць устаткування.

Читайте також:

Окрім переможної ставки, приватний інвестор повинен погасити 31,3 млн гривень боргів підприємства перед бюджетом та працівниками.

За даними відомства, з вересня 2022 року ФДМУ продав 14 спиртзаводів та залучив 965 млн до держбюджету - це понад 25% від усіх надходжень малої приватизації.

Раніше ми писали, що Фонд держмайна України оголосив старт приватизації вилучених у російських олігархів активів. Перший аукціон відбудеться в серпні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK