У Німеччині також можна придбати безкоштовну нерухомість: названий регіон

Проте документи на таке житло слід ретельно перевіряти.
У Німеччині також можна придбати безкоштовну нерухомість: названий регіон
Рейнланд-Пфальц / Wikipedia.org

Незважаючи на те, що німці від 30 до 49 років разом з дітьми все частіше повертаються в сільську місцевість, у Німеччині, як і раніше, можна знайти вигідні пропозиції з продажу житла, а то й взагалі отримати його безкоштовно.

Про це пише DW.

Читайте також:

Видання зазначає, що хоча в Німеччині немає аналогів італійським будинкам за один євро або дешевої нерухомості Швеції, проте, за даними порталу комерційної нерухомості Immoscout, житло в Німеччині, як і раніше, можна придбати всього за кілька тисяч євро. Наприклад, фахверковий будинок у Вурцені, що у Саксонії, продається на аукціоні за ціною від 6200 євро, а у Бобричі, що у цій же федеральній землі, – від 9200 євро.

Також повідомляється, що в Німеччині теж є безкоштовна нерухомість.

«Це об'єкти чи земельні ділянки, які нікому не належать, наприклад тому, що власник добровільно відмовився від них, а інших зацікавлених осіб не знайшлося. За даними міністерства фінансів федеральної землі Рейнланд-Пфальц, у західній Німеччині налічується близько 1200 занедбаних об'єктів нерухомості (на 2020 рік)», – пише видання.

У той же час, як зазначається, до придбання такої нерухомості потрібно підходити з великою обережністю. Оскільки безкоштовне, на перший погляд, житло може виявитися невиплаченою іпотекою. Отже, борг за нею переходить до наступного власника і коштуватиме йому величезну суму.

Раніше ми писали про те, що італійський регіон Тоскана заплатить від 10 до 30 тисяч євро за переїзд на постійне місце проживання та купівлю нерухомості.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK