Фонд держмайна виставив на приватизацію нові об'єкти зі стартовою ціною 1 грн

Стартова ціна в 1 гривню встановлена відповідно до чинного законодавства на період воєнного стану.
Фонд держмайна виставив на приватизацію нові об'єкти зі стартовою ціною 1 грн
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Фонд державного майна України виставляє на приватизацію нові об'єкти зі стартовою ціною 1 гривня. Цього разу на торги виставлені різноманітні лоти в Закарпатській, Черкаській та Львівській областях. Аукціони заплановані на вересень 2024 року, повідомила пресслужба ФДМУ.

Читайте також:

"Стартова ціна в 1 гривню встановлена відповідно до чинного законодавства на період воєнного стану. Цей механізм застосовується для активів, балансова вартість яких відсутня або дорівнює нулю, що дозволяє ефективно здійснювати приватизацію в поточних умовах", - йдеться в повідомленні.

Так, серед об'єктів, що виставляються на приватизацію:

  1. Гараж площею 72,6 кв. м у смт Великий Березний Закарпатської області. Будівля 1960-х років у задовільному стані, потребує поточного ремонту.
  2. Транспортний засіб Volkswagen Phaeton 2004 року випуску в м. Черкаси. Автомобіль потребує ремонту.
  3. Нежитлова будівля площею 168,1 кв. м у с. Майдан Львівської області. Одноповерхова будівля з мансардою 1980 року побудови.
  4. Група будівель у м. Хуст Закарпатської області, що включає гаражі, котельню, сторожку та огорожу, загальною площею 164,3 кв. м. Технічний стан задовільний, потребує поточного ремонту.

Читайте також:

Реєстраційний внесок для участі - 1420 грн. Остаточна вартість об'єктів визначатиметься під час торгів і може значно перевищити стартову ціну.

Раніше ми писали, що Фонд державного майна України виставляє на аукціон чотири об'єкти нерухомості, розташовані в Одеській та Житомирській областях. Стартова ціна кожного становить 1 гривню.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK