Регулятор планує переглянути тарифи на водопостачання та водовідведення

Наразі опрацьовується можливість встановлення тарифів двома етапами.
Регулятор планує переглянути тарифи на водопостачання та водовідведення
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планує у березні 2023 року включити до порядку денного свого засідання у формі відкритого слухання питання про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення. Про це повідомили в НКРЕКП.

Як зазначили у відомстві, наразі опрацьовується можливість встановлення вказаних тарифів двома етапами: з 1 квітня та 1 липня 2023 року.

Читайте також:

У НКРЕКП додали, що проєкти тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення були ретельно перевірені, їхня зміна відповідає вимогам чинного законодавства. 

"З метою стримування фінансового навантаження на споживачів та водночас для забезпечення їх послугами централізованого водопостачання та централізованого водовідведення належної якості Регулятором були мінімізовані витрати в структурі тарифів", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що в березні газопостачальні компанії не змінили своїх цінників на газ для населення. У першому місяці весни вартість "блакитного палива" для побутових споживачів буде коливатися від 7,70 до 9,99 грн за кубометр.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK