У ПриватБанку відповіли, чи змінюватимуть чинні тарифи на еквайринг

З початку липня для клієнтів ПриватБанку надалі діятиме базовий тариф за прийом платежів із карток на рівні 1,3%.
У ПриватБанку відповіли, чи змінюватимуть чинні тарифи на еквайринг
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Державний ПриватБанк залишає діючі пільгові тарифи на прийом безготівкової оплати картками для торговельних підприємств, попри підвищення міжнародними платіжними системами ставки інтерчейндж з 1 липня 2023 року. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Читайте також:

"За непростих умов роботи бізнесу в умовах війни банк продовжує підтримувати рітейл та залишає тарифи на еквайринг на поточному рівні, незважаючи на зростання витрат банку на підтримку роботи мережі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з початку липня для клієнтів ПриватБанку надалі діятиме базовий тариф за прийом платежів з карток на рівні 1,3%.

"Пропонуємо підтримати нашу ініціативу і з боку міжнародних платіжних систем MasterCard і Visa та скасувати підвищення ставки інтерчейндж з 1 липня 2023 року, яке змушує банки збільшувати тарифи", - прокоментував член правління ПриватБанку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв.

Читайте також:

Водночас ПриватБанк закликає український бізнес на час воєнного стану зробити пріоритетом безготівкову оплату товарів банківськими картками.

Раніше ми писали, що ПриватБанк оновив мобільний застосунок "Приват24" та додав зручну функцію. З'явилася можливість перевипустити пластикову картку, замовивши нову з доставкою Новою поштою.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK