Енергетики зробили невтішний прогноз: Чого очікувати від наступної зими

Не варто поспішати позбавлятися генераторів, вважають в Укренерго.
Енергетики зробили невтішний прогноз: Чого очікувати від наступної зими
Ілюстративне фото / depositphotos

На даний момент немає гарантій того, що українці можуть пройти зиму без блекаутів, тому не треба поспішати позбавлятися генераторів. Про це повідомляє прес-служба НЕК "Укренерго" з посиланням на слова голови правління компанії Володимира Кудрицького.

Читайте також:

"Ніхто зараз не може сказати, чи будуть блекаути, так само як і ніхто не може дати гарантію, що все буде нормально і ми спокійно, стабільно, в розслабленому режимі пройдемо зиму", - наголосив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький.

Повідомляється, що енергетики роблять все можливе для забезпечення ефективного та стабільного опалювального сезону: ремонтують пошкоджене росіянами обладнання та модернізують інфраструктуру. При цьому Кудрицький зазначив, що не варто поспішати позбавлятися генераторів, які врятували бізнес та домогосподарства цієї зими. Краще подбати про їхній технічний стан і запастися додатковим паливом.

Раніше повідомлялося, що Україна торгуватиме електроенергію з ще однією країною Європи. Регулятор погодив умови для торгівлі електрикою між Україною та Румунією.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK