Кабмін виділив кошти на відновлення енергетики до опалювального сезону - Шмигаль

В українських газосховищах зберігається 11,7 млрд куб. м газу (80% від запланованих обсягів), а на складах маємо 1,5 млн. тонн вугілля із запланованих 1,8 млн. тонн.
Кабмін виділив кошти на відновлення енергетики до опалювального сезону - Шмигаль
Ілюстративне фото / depositphotos

На відновлення та підготовку енергетики до опалювального сезону виділено кошти у розмірі 10 млрд грн, а також міжнародна допомога - у розмірі 897 млн доларів і 166 млн євро. Про це повідомляє[[/link_direct]] Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

«Для відновлення, ремонтів та захисту об'єктів енергетики лише Держагентству з відновлення виділили 10 млрд грн. Також отримуємо допомогу США у розмірі 897 млн доларів - це кошти на генератори, газотурбінні електростанції, трансформатори. Працює європейський Фонд енергетичної підтримки України, в рамках якого отримано вже 166 млн євро», - підкреслив він.

Він повідомив, що кошти на відновлення, ремонт та захист об'єктів енергетики є важливо своєчасно провести всі заплановані заходи. За його словами, з травня працює створений урядом штаб із підготовки до опалювального сезону.

При цьому в українських газосховищах зберігається 11,7 млрд куб. м газу (80% від запланованих обсягів), а на складах маємо 1,5 млн. тонн вугілля із запланованих 1,8 млн. тонн.

Раніше повідомлялося, що українці, які зробили ремонти пошкодженого житла власним коштом, отримають компенсацію. Раніше "єВідновлення" передбачало компенсацію лише для власників невідремонтованого житла, пошкодженого внаслідок російської агресії.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK