Тарифи на газ: скільки "блакитне паливо" коштуватиме в жовтні

У вересні ринок газу для побутових споживачів залишили одразу три компанії: "Полтавагаз Збут", "ЕруЛюдям" та "АсканіяЕнерджі".
Тарифи на газ: скільки "блакитне паливо" коштуватиме в жовтні
Ілюстративне фото / Getty Images

У вересні в Україні скоротилася кількість компаній, які постачають газ побутовим споживачам. Проте вартість "блакитного палива" для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025 року. Тобто в жовтні 2024 року тарифи не підвищуватимуться. Про це повідомляє "ГазПравда".

Читайте також:

Згідно з рішенням уряду до кінця наступного опалювального сезону, тобто 30 квітня 2025 року, ціни на газ для споживачів гарантовано не зміняться. Йдеться, зокрема, про населення, а також виробників тепла, електрики та операторів газорозподільних систем.

Зазначається, що у вересні ринок газу для побутових споживачів залишили одразу три компанії: "Полтавагаз Збут", "ЕруЛюдям" та "АсканіяЕнерджі". Отже, станом на 30 вересня залишилися 9 постачальників.

Читайте також:

Вартість кубометра газу для населення в жовтні залежно від газопостачальної компанії коливається від 7,80 до 9,99 грн.

Переважній більшості українських побутових споживачів (98%, або понад 12 млн домогосподарств) газ зараз постачає Нафтогаз. Його ціна становить 7,96 грн за кубометр.

gazpravda.com.ua

Раніше ми писали, що Група "Нафтогаз" знаходиться на завершальному етапі підготовки до опалювального сезону 2024/2025 років.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK