У бюджетному комітеті Ради визнали, наскільки поповниться держскарбниця після підвищення податків

До другого читання нового податкового законопроекту податкові надходження зросли на 25 млрд грн.
У бюджетному комітеті Ради визнали, наскільки поповниться держскарбниця після підвищення податків
Бюджетний комітет очікує 152 млрд гривень надходжень від підвищення податків / Колаж: dengi.ua

Після ухвалення закону про підвищення податків очікується, що до бюджету надійде понад 152 млрд гривень. При цьому основні надходження будуть за рахунок банківського податку та податку на прибуток фінансових компаній.

Про це повідомляє УНН із посиланням на слова голови парламентського Комітету з питань бюджету Роксолани Підласої в ефірі телемарафону.

Читайте також:

«У нас уже частково закладено надходження до державного бюджету від цього проекту (про підвищення податків – ред.), але лише у сумі 126,7 млрд грн. До другого читання він змінився і ми вже очікуємо на понад 152 млрд грн доходів від цього податкового пакету. В основному через надходження від банківського податку, прибуток фінансових компаній. Тобто у нас з'являється близько 25 млрд грн додаткових, які ми зможемо витратити на потреби безпеки та оборони», – заявила Роксолана Підласа.

Раніше ми писали про те, що у разі ухвалення законопроекту про оподаткування посилок вартістю нижче 150 євро на систему міжнародних пересилок в Україні може очікувати логістичний колапс.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK