По 30 тис грн кожному: Київ платитиме громадянам, мобілізованим до ЗСУ

Київрада має виділити 10 млн грн цього року й 50 млн наступного на виплати киянам, які мобілізуються до лав ЗСУ.
По 30 тис грн кожному: Київ платитиме громадянам, мобілізованим до ЗСУ
Ілюстративне фото / facebook.com/GeneralStaff.ua

Столиця виплачуватиме по 30 тисяч гривень киянам, мобілізованим після 1 грудня 2023 року. Про це йдеться на сайті КМДА.

Читайте також:

За словами мера столиці Віталія Кличка, Київрада на сьогоднішньому засіданні має виділити 10 млн грн на цей рік і 50 млн на наступний на виплати киянам, які мобілізуються до лав ЗСУ з грудня 2023 року.

"Київ буде виплачувати 30 тисяч гривень киянам, мобілізованим після 1 грудня цього року. Така виплата є одноразовою та спрямована на додаткове матеріальне забезпечення новобранців. На 2023 рік ми можемо виділити 10 мільйонів гривень. А в бюджеті наступного року передбачити 50 мільйонів. Ці кошти за програмою "Захисник Києва", - повідомив Кличко.

Він зазначив, що депутати мають доопрацювати проєкт бюджету столиці на 2024 рік, щоб ухвалити його на одній із наступних сесій. Також треба розглянути та схвалити фінансування 15-ти міських цільових програм усіх галузей господарства, аби врахувати це в загальному кошторисі Києва на 2024 рік.

Читайте також:

"Ми з вами віднайшли на допомогу нашим захисникам майже 7 мільярдів гривень. І продовжуємо виділяти ці кошти за зверненнями наших військових. До кінця цього року ухвалимо ще кілька рішень про фінансову підтримку підрозділів ЗСУ. Зокрема, готуємо проєкти рішень до наступного засідання. Аби виділити ще понад 700 мільйонів гривень", - додав мер.

Раніше ми писали, що Міністерство оборони домовилося про співпрацю у рамках реалізації проєкту рекрутингу в ЗСУ з компанією Robota.ua.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK