Ухилення від сплати податків на 18,5 млн грн: БЕБ викрило тютюнову компанію

Унаслідок ухилення від сплати акцизного податку та ПДВ підприємство завдало державі збитків на загальну суму понад 18,5 млн грн.
Ухилення від сплати податків на 18,5 млн грн: БЕБ викрило тютюнову компанію
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Бюро економічної безпеки України викрило тютюнову компанію, яка ухилилася від сплати 18,5 млн грн податків. Про це повідомила пресслужба БЕБ.

Читайте також:

"Співробітники БЕБ викрили службових осіб товариства, що діє у сфері виготовлення тютюну та тютюнових виробів в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах. У період 2020-2022 років працівники СГД здійснювали продаж тютюнових виробів власного виробництва за готівкові кошти, без відображення таких операцій в податковій та фінансовій звітності", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок ухилення від сплати акцизного податку та податку на додану вартість підприємство завдало державі збитків на загальну суму понад 18,5 млн грн.

Читайте також:

Детективи під час обшуків, проведених у складських приміщеннях в Одеській області, виявили та вилучили картонні упаковки для сигарет відомих торгових марок - 10 палет, папір для виробництва цигарок в рулонах - 2 палети, картонні коробки зі схожою на тютюн речовиною - 250 ящиків. Загальна вага вилучених товарно-матеріальних цінностей становить близько 38 тонн.

Зазначається, що орієнтовна вартість вилученого становить понад 10 млн грн.

Раніше ми писали, що про підозру повідомили одному з найбільших забудовників у Київській області за фактом ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK