В Укренерго попередили про обмеження для бізнесу та промисловості: коли застосують

Увечері для бізнесу та промисловості буде застосовано графіки обмеження потужності.
В Укренерго попередили про обмеження для бізнесу та промисловості: коли застосують
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У вівторок, 23 квітня, протягом усієї доби в енергосистемі України зберігається дефіцит електроенергії. Увечері для бізнесу та промисловості буде застосовано графіки обмеження потужності. Про це повідомила пресслужба НЕК "Укренерго".

Читайте також:

"Сьогодні протягом усієї доби в енергосистемі зберігається дефіцит електроенергії. Через пошкодження, завдані ракетними ударами росіян, електростанції не можуть виробити достатньо електроенергії, щоб покрити всі потреби споживачів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з 18:00 до 22:00 для бізнесу та промисловості будуть застосовані графіки обмеження потужності. Ці заходи не торкнуться об'єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу.

При цьому на Криворіжжі обмеження споживання для промислових споживачів продовжують діяти цілодобово. Для побутових споживачів обмеження діють протягом доби на Харківщині. 

Читайте також:

У компанії додали, що сьогодні диспетчерський центр Укренерго вимушений другий день поспіль залучати аварійну допомогу протягом майже всієї доби з енергосистем європейських країн. Так, імпорт здійснюється протягом доби з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови загальним обсягом 9298 МВт-год. Експорт не запланований.

Раніше ми писали, що підприємства можуть уникнути обмежень споживання електроенергії.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK