Україна отримала від іноземних партнерів 18 модульних мостів

Уся партія, 18 комплектів, про яку домовлялися з партнерами, уже в Україні.
Україна отримала від іноземних партнерів 18 модульних мостів
Україна отримала 18 модульних мостів / t.me/miUkraune

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури отримало 18 комплектів модульних мостів (виробник - Acrow Corporation of America, США) у межах проєкту "Відновлення критично важливої логістичної інфраструктури та мережевого сполучення (RELINC)". Про це повідомила пресслужба Міністерства відновлення.

Читайте також:

Проєкт RELINC ініційований Україною та Світовим банком. Придбанням та доставкою мостових систем займається Управління ООН з обслуговування проєктів в Україні. Загальна вартість контракту - 23,3 млн доларів США. Уся партія - 18 комплектів - уже в Україні. 

"Модульні мости дають можливість швидко відновлювати транспортне сполучення там, де постійні інженерні споруди зруйновані чи пошкоджені внаслідок бойових дій, а також забезпечувати логістику товарів та вантажів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що постачальник модульних мостових систем Acrow Corporation of America також подарував Агентству окремий контейнер з обладнанням для встановлення мостів: домкратами та деформаційними швами. 

Раніше ми писали, що в Україну прибули перші вантажівки з гуманітарною допомогою Норвезького управління державних доріг.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK