У Львові затримали військового, який за 3 тис доларів обіцяв мобілізованому службу в тилу

ДБР затримало військового, який за хабар обіцяв домовитись про влаштування мобілізованого в тилову частину.
У Львові затримали військового, який за 3 тис доларів обіцяв мобілізованому службу в тилу
У Львові затримали військового-хабарника / dbr.gov.ua

Правоохоронці повідомили про підозру військовослужбовцю територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині. Він вимагав у мобілізованого 3 тис. доларів США за допомогу в переведенні його в тилову частину. Про це розповіли в ДБР.

Читайте також:

Чоловік проходив курс базової загальновійськової підготовки в одній із військових частин Рівненської області. Він звернувся до посадовця служби правопорядку консультацією щодо подальшого проходження служби та призначення у військову частину.

"Той запевнив, що за 3 тис. доларів США може домовитися з потрібними людьми про його зарахування до військової частини, яка дислокується на Львівщині або Рівненщині. Мовляв, так мобілізований зможе уникнути відправлення до зони бойових дій", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Правоохоронці затримали фігуранта після отримання всієї суми хабаря. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369-2 КК України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тепер підозрюваному загрожує до 8 років в'язниці.

Раніше ми писали, що чинного керівника військово-лікарської комісії Чернігівської області викрили в корупції. В обмін на хабарі він допомагав призовникам ухилятися від мобілізації.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK