У Києві запровадили знижки на оплату комунальних послуг: Хто може отримати

Депутати Київради запровадили знижки на оплату комуналки для пільгових категорій населення, окремих установ та організацій.
У Києві запровадили знижки на оплату комунальних послуг: Хто може отримати
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У Києві на період дії воєнного стану запровадили знижки та частково скасували оплату за комунальні послуги для мешканців, установ й організацій, які постраждали внаслідок війни. Про це повідомили в КМДА.

Відповідне рішення було ухвалене 8 вересня на пленарному засіданні Київської міської ради.

Читайте також:

Так, рішення Київради передбачає повністю або частково скасувати нарахування комунальних платежів за обслуговування прибудинкової території, вивіз твердих побутових відходів, постачання холодної води та водовідведення на час дії воєнного стану:

  • у 100% обсязі для осіб, які постраждали внаслідок російсько-української війни;
  • запровадити знижку в розмірі 50% для установ та організацій, які розміщують на своїх житлових площах внутрішніх переселенців, особистий склад територіальної оборони, Збройних сил України та Національної гвардії на період розміщення таких осіб;
  • запровадити знижку в розмірі 30% на всі комунальні платежі для соціально-незахищених верств населення Києва;
  • запровадити знижку в розмірі 50% для установ та організацій, які здійснюють свою діяльність у сфері громадського харчування та забезпечують на волонтерських засадах гарячим харчуванням незахищені верстви населення, які перебувають у Києві, особовий склад територіальної оборони або Збройних сил України та Національної гвардії.

Раніше ми писали, що в Києві затвердили ціни на опалення та гарячу воду для ТОВ "Євро-Реконструкція", що є оператором Дарницької ТЕЦ та постачальником послуг у Дарницькому та Дніпровському районах. Тарифи зафіксовані на рівні минулого опалювального сезону.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK