Дешевше на 60%: Укрпошта знижує тарифи на посилки до Німеччини

Скористатися новими тарифами можуть як українці, чиї родичі в Німеччині, так і підприємці, які продають свої товари за кордон.
Дешевше на 60%: Укрпошта знижує тарифи на посилки до Німеччини
Ілюстративне фото / depositphotos.com

З 1 квітня 2023 року українці зможуть відправляти посилки до Німеччини зі знижкою -60% від вартості. За кількістю відправлень з України Німеччина посідає третє місце після США та Великої Британії. Про це повідомила пресслужба пошти.

Скористатися новими тарифами можуть як українці, чиї родичі чи друзі живуть у Німеччині, так і підприємці, які продають свої товари за кордон.

Читайте також:

Зазначається, що тариф на найпопулярніші категорії посилок буде становити: вагою до 3 кг - 13,7 дол ( близько 500 грн), вагою 7 кг - 21,6 дол ( близько 750 грн). Для легких відправлень продовжують діяти тарифи на дрібні пакети від 5,6 дол (близько 205 грн).

"У цю вартість крім, власне, міжнародного перевезення, включена вартість адресної доставки. Вартість доставки посилки розраховується лише за фактичну вагу без урахування об'ємної ваги", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Відправити посилку можна з будь-якого відділення Укрпошти з доставкою в будь-який населений пункт Німеччини.

"Оформити відправлення можна в поштових відділеннях Укрпошти та в особистому онлайн-кабінеті, а також за допомогою мобільного застосунку Укрпошти. Зазначимо: оформлюючи відправлення онлайн, кожен клієнт додатково отримує знижку - 3%", - додали в пресслужбі.

Раніше ми писали, що Укрпошта зменшила тарифи на доставку до Литви, Латвії, Естонії до 45%.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK