"Зерновий коридор": Україна експортувала понад 4 млн тонн агропродукції

20 вересня в рамках реалізації "зернової ініціативи" з портів "Одеса" та "Чорноморськ" вийшли 8 суден з 195,7 тис. тонн агропродукції.
"Зерновий коридор": Україна експортувала понад 4 млн тонн агропродукції
З українських портів вийшли 8 суден з агропродукцією / facebook.com/MinInfra.UA

Україна вже експортувала 4,1 млн тонн зернових із моменту виходу першого судна з продовольством. Загалом з українських портів вийшли 177 суден з агропродукцією для країн Азії, Європи та Африки. Про це повідомила пресслужба Міністерства інфраструктури у Facebook.

За даними міністерства, 20 вересня в рамках реалізації "зернової ініціативи" з портів "Одеса" та "Чорноморськ" вийшли 8 суден з 195,7 тис. тонн агропродукції на борту.

Читайте також:

Від причалів Одеського порту вийшли балкери PGE RAIN, SSI PRIDE, RIDER, TINA S, а з порту "Чорноморськ" - судна APHRODITE M, NYMPHI, PAULINE, NORAN.

Зазначається, що також сьогодні ошвартовано до причалу Одеського порту балкер BC VANESSA. Це четверте судно, зафрахтоване Всесвітньою продовольчою програмою ООН. Балкер буде завантажено 30 тис. тонн пшениці, яку доставлять в Афганістан.

Публікація Міністерства інфраструктури України у Facebook
Публікація Міністерства інфраструктури України у Facebook

Раніше ми писали, що 19 вересня в рамках реалізації "зернової ініціативи" з портів "Одеса" та "Південний"  вийшли 4 судна з 178,78 тис. тонн агропродукції.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK