Незаконний збут пшениці: на Волині викрили розтрату 200 тонн державного зерна

Співробітниця зерносховища державного акціонерного товариства без відома свого керівництва незаконно збувала пшеницю.
Незаконний збут пшениці: на Волині викрили розтрату 200 тонн державного зерна
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Бюро економічної безпеки у Волинській області встановило факт розтрати державного зерна в особливо великих розмірах. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Як встановило слідство, співробітниця зерносховища державного акціонерного товариства без відома свого керівництва незаконно збувала пшеницю. Зокрема, підозрювана самовільно відвантажувала зернові врожаю 2021 року на користь певних осіб.

"Таким чином було здійснено розтрату понад 200 тонн орієнтовною вартістю 1,3 млн грн. Це зерно обліковувалося на залишках та перебувало на відповідальному зберіганні. Зловживаючи службовим становищем, особа завдала державному підприємству майнової шкоди", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Наразі фігурантці повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Раніше ми писали, що Служба безпеки спільно з Бюро економічної безпеки викрила злочинну схему з розкрадання коштів на експорті українського зерна.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK