Розтрата вугілля на понад 4 млн грн: судитимуть директора держпідприємства

Детективи БЕБ завершили досудове розслідування щодо недостачі видобутого вугілля на одній із шахт.
Розтрата вугілля на понад 4 млн грн: судитимуть директора держпідприємства
Ілюстративне фото / depositphotos.com

На Львівщині судитимуть колишнього в.о. директора державного підприємства за розтрату вугілля на понад 4 млн грн. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Так, детективи БЕБ завершили досудове розслідування щодо недостачі видобутого вугілля на одній із шахт. Під час проведених обшуків виявлено недостачу 3500 тонн видобутого вугілля.

"Зловживання колишнім виконуючим обов'язки директора службовим становищем призвело до розтрати державних коштів. Сума збитків становить понад 4 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Також у процесі розслідування зафіксовані спроби незаконної ліквідації недостачі шляхом збільшення обсягів видобування корисної копалини.

Зазначається, що до суду скеровано обвинувальний акт щодо службової особи. За вчинене кримінальне правопорушення законодавством передбачено позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що СБУ затримала ділка, котрий із Києва керував вугільним підприємством у тимчасово окупованій Луганській області.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK