Вивезення награбованого зерна через Крим: суд наклав арешти ще на 5 російських суден

Порушники переправляли викрадене українське зерно до третіх країн та використовували Крим як своєрідний "логістичний хаб".
Вивезення награбованого зерна через Крим: суд наклав арешти ще на 5 російських суден
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Суд наклав арешти на 5 морських суден-порушників, причетних до перевезення через окупований Крим награбованого українського збіжжя. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

Читайте також:

Зазначається, що за процесуального керівництва прокуратури автономії здійснюється розслідування щодо порушень порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї (ч. 2 ст. 332-1 КК України).

За даними слідства, судна "Вера", "Волго-дон 5043 та 205", а також "Волго-балт 188 й 106" під прапорами держави-окупанта здійснювали систематичні незаконні заходи до закритого Севастопольського морського торговельного порту.

Читайте також:

"Таким чином порушники переправляли викрадене українське зерно до третіх країн та використовували Крим як своєрідний "логістичний хаб" у злочинній схемі", - йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що в рамках цього кейсу за клопотаннями прокуратури автономії судом накладено арешти на 15 таких суден-порушників.

Раніше ми писали, що Служба безпеки затримала ще одного ворожого поплічника, який вивіз із Харківської області до РФ понад тисячу тонн українського зерна.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK