РФ атакувала порти "Одеса" та "Чорноморськ": які пошкодження

Ворог пошкодив зернові термінали та портову інфраструктуру.
РФ атакувала порти "Одеса" та "Чорноморськ": які пошкодження
Росія атакувала зернові термінали в портах "Одеса" та "Чорноморськ" / facebook.com/Ministry.for.restoration

У ніч на середу, 19 липня, РФ атакувала зернові термінали та портову інфраструктуру в портах "Одеса" й "Чорноморськ". Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури.

Читайте також:

"Росія продовжує тероризувати світ навіть після виходу з "Зернової ініціативи". Атаковані зернові термінали та портова інфраструктура в портах "Одеса" та "Чорноморськ", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок повітряної атаки пошкоджень зазнала зернова інфраструктура міжнародних і українських трейдерів та перевізників Kernel, Viterra, CMA CGM Group.

Також напередодні вночі була атакована портова інфраструктура, яка задіяна в роботі "зернового коридору". Пошкоджено резервуари та причали Одеського порту.

Читайте також:

"Атака на зернові термінали - акт агресії проти світу. На меті російських терористів знищення будь-яких шляхів постачання зерна на світові ринки. Держава-терорист воює не тільки з Україною, а з населенням Африки та Азії, для яких це зерно - питання виживання. Зернова та портова інфраструктура мають бути захищені світом", - прокоментував міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Раніше ми писали, що 17 липня прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив про зупинення дії "зернової угоди".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK