Ще одна країна відкрила ринок для експорту курятини українських виробників

Минулого тижня аналогічне рішення було ухвалено владою Боснії та Герцоговини.
Ще одна країна відкрила ринок для експорту курятини українських виробників
Hayley Ryczek / unsplash.com

Королівство Бахрейн відкрило доступ на свій ринок для українських виробників м'яса птиці та продуктів із нього. Країна стала другою за останній тиждень, хто відкрив ринок для української курятини.

Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

Читайте також:

«Цього тижня МЗС спільно з Держпродспоживслужбою відкриває для українських виробників новий ринок у Королівстві Бахрейн. Минулого тижня ми відкрили новий ринок у Боснії та Герцеговині. Відкриття двох ринків поспіль у різних регіонах світу свідчить про системну роботу, спрямовану на підтримку українських експортерів», - цитує відомство слова міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

Повідомляється, що сертифікат здоров'я на експорт м'яса птиці та продуктів з нього до Королівства Бахрейн оприлюднено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво» – «Ветеринарія та безпека» – «Сертифікати на експорт з України».

У відомстві звернули увагу потенційних експортерів на необхідність обов'язкового дотримання вимог щодо ввезення м'яса птиці до Королівства Бахрейн. Інформація про це доступна на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Вимоги країн світу» – «Довідкова інформація щодо експорту Королівства Бахрейн». Також із переліком акредитованих птахофабрик, які мають право на ввезення замороженого м'яса птиці до Королівства Бахрейн, можна ознайомитись на сайті служби.

Раніше ми писали про те, що основним зовнішнім ринком збуту свинини залишаються Об'єднані арабські емірати.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK