Компенсація за сільгосптехніку: перелік розширили до 11,3 тис найменувань

Мінекономіки збільшило ще на 50 позицій перелік української техніки, за придбання якої держава компенсує аграріям 25% від вартості.
Компенсація за сільгосптехніку: перелік розширили до 11,3 тис найменувань
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Перелік української сільськогосподарської техніки та обладнання українського виробництва, вартість яких частково компенсується на рівні 25% у рамках державної програми підтримки сільгоспвиробників, розширено до 11 314 номенклатурних одиниць. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

Читайте також:

Зокрема, участь у програмі беруть 126 українських підприємств машинобудування для АПК. 

"Мінекономіки збільшило ще на 50 позицій перелік української техніки, за придбання якої держава компенсує аграріям 25% від вартості. Аграрії отримають вже понад 150 млн грн компенсації за придбану техніку в межах програми", - прокоментувала міністр економіки Юлія Свириденко.

Щоб скористатися державною програмою підтримки та отримати 25% компенсації вартості за придбану техніку чи обладнання, агровиробник має обрати постачальника з Переліку на сайті Мінекономіки, придбати необхідну техніку та подати до уповноваженого банку заявку та підтвердні документи.

Читайте також:

Виробники, які бажають включити свою техніку до Переліку, можуть звернутися до Мінекономіки через офіційну електронну пошту: [email protected].

Раніше ми писали, що українські аграрії вже засіяли 1 806,7 тис. га озимих культур. Озимі зернові сіють у всіх областях, загалом засіяно вже 944,5 тис. га. Озимого ріпаку посіяно 862,2 тис. га.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK