В Україні розширили перелік сільгосптехніки, за яку можна отримати 25% компенсації

Перелік української сільгосптехніки розширено до 11,8 тис. одиниць.
В Україні розширили перелік сільгосптехніки, за яку можна отримати 25% компенсації
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Міністерство економіки розширило перелік сільгосптехніки та обладнання українських виробників, за придбання якої аграрії можуть отримати компенсацію 25% вартості від держави. Про це повідомила пресслужба відомства.

Читайте також:

Тепер до програми входить 11 771 одиниця техніки від 133 українських підприємств. 

"Ще 7 нових підприємств із виробництва сільськогосподарської техніки та обладнання взяли участь у державній програмі. Перелік української техніки, за придбання якої держава компенсує аграріям 25% від вартості, збільшився на 324 позиції та становить майже 11,8 тис. найменувань", - зазначила міністр економіки Юлія Свириденко.

Щоб скористатися державною програмою підтримки та отримати 25% компенсації вартості за придбану техніку чи обладнання, агровиробник має обрати постачальника з Переліку на сайті Мінекономіки, придбати необхідну техніку та подати до уповноваженого банку заявку та підтвердні документи.

Читайте також:

Виробники, які бажають включити свою техніку до Переліку, можуть звернутися до Мінекономіки через офіційну електронну пошту: [email protected].

Раніше ми писали, що Міністерство економіки підписало перший наказ про перелік техніки та обладнання вітчизняного виробництва, покупцям яких держава повертатиме 15%. До нього ввійшла продукція дев'яти українських виробників.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK