Статки Марка Цукерберга виросли на 11 млрд доларів за день - Bloomberg

Цукерберг піднявся на шість позицій і посів 12-е місце в індексі Bloomberg, обігнавши інших мільярдерів.
Статки Марка Цукерберга виросли на 11 млрд доларів за день - Bloomberg
Марк Цукерберг / depositphotos.com

У четвер акції Meta Platforms Inc. злетіли на 17,6%, через що статки засновника компанії Facebook Inc. Марка Цукерберга виросли на 11 мільярдів доларів. Про це пише Bloomberg.

Зростання акцій Meta Platforms Inc. сталося після того, як компанія повідомила, що її соціальна мережа Facebook залучила більше користувачів, ніж прогнозувалося в першому кварталі. Це додало 11 мільярдів доларів до статків Цукерберга, що є найбільшим одноденним зростанням доходів, яке він колись отримував.

Читайте також:

Таким чином Цукерберг піднявся на шість позицій і посів 12-е місце в індексі Bloomberg, обігнавши інших мільярдерів, зокрема Карлоса Сліма та Джима, Роба та Еліс Уолтон.

Зазначається, що нещодавнє зростання користувачів Facebook є різким поворотом для Meta, яка повідомила про перше в історії зниження кількості користувачів платформи за останні три місяці 2021 року.

Раніше ми писали, що американський мільярдер Ілон Маск уклав угоду щодо купівлі компанії Twitter Inc. Він придбав соціальну мережу за 44 мільярди доларів.

Теги:
Facebook, акції


ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK