Кабмін врегулював виплату пенсій на окупованих територіях та в зоні бойових дій

Йдеться про ті території, де через окупацію чи бойові дії не працюють АТ "Ощадбанк" та інші банківські установи.
Кабмін врегулював виплату пенсій на окупованих територіях та в зоні бойових дій
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Кабінет Міністрів унормував виплату пенсій та інших соціальних виплат на окупованих територіях та в зоні бойових дій. Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"Кабмін унормував питання виплат пенсій та інших соціальних виплат на територіях, де не проводиться діяльність АТ "Ощадбанк" та інших банківських установ. Відповідна постанова була прийнята 10 червня на засіданні уряду", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Йдеться про виплати в межах територіальних громад, які розташовані в районі проведення бойових дій або перебувають у тимчасовій окупації, оточенні.

Зазначається, що мешканцям таких територій виплати будуть здійснюватися через АТ "Укрпошта". Пенсії та інші соцвиплати виплачуватимуться з урахуванням технічної можливості та пріоритетності забезпечення безпеки життя та здоров'я працівників і клієнтів.

Раніше ми писали, що українцям, чиє пенсійне посвідчення стало непридатним для користування або було втрачено, або призначено інший вид пенсії, або змінилися обставини здійснення опіки та піклування, видається нове посвідчення.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK