ОККО попереджає про нову шахрайську схему: Що вигадали аферисти

В ОККО закликають клієнтів бути пильними та не переводити свої кошти на рахунки будь-яких неперевірених юридичних осіб.
ОККО попереджає про нову шахрайську схему: Що вигадали аферисти
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В інтернеті з'явився новий шахрайський сайт із продажу пального. Про це українців попередили в мережі автозаправних комплексів ОККО.

"Аферисти пропонують клієнтам купити паливні карти, талони та електронні паливні талони, зазначаючи, що вони відображатимуться в мобільних додатках відомих АЗК України, серед яких і наша мережа", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Крім того, для більшої достовірності шахраї пропонують укласти договір із зареєстрованою юридичною особою, додали в ОККО.

"Такий документ не має юридичної сили, а згадана юридична особа не співпрацює з компанією ОККО. Компанія застерігає своїх клієнтів від співпраці із шахраями, щоб не втратити свої кошти", - наголосили в мережі.

Там закликають клієнтів бути пильними та не переводити свої кошти на рахунки будь-яких неперевірених юридичних осіб, особливо на карткові рахунки невідомих осіб.

Раніше ми писали, що зловмисники в Україні не залишають спроб "заробити" на війні. З початку введення воєнного стану Кіберполіція викрила шахрайську діяльність понад 500 осіб.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK