В Instagram для українських користувачів стали доступні дві нові функції

У 2018 році з'явився Instagram Music, але був недоступний в Україні.
В Instagram для українських користувачів стали доступні дві нові функції
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Instagram тепер доступні нові функції для українських користувачів. Йдеться про Reels та Music. Про це повідомив у Telegram міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Як він написав, Instagram запустив Reels ще 2020 року. Ця функція стала популярною у світі, але в Україні працювала не на повну.

"Протягом наступних тижнів усі відео тривалістю до 15 хвилин отримають креативні інструменти Reels", - зазначив Федоров.

Читайте також:

Він додав, що у 2018 році з'явився Instagram Music, але був недоступний в Україні. Однак тепер українські користувачі можуть додавати музику в сторіз у декілька кліків із великої музичної бібліотеки Instagram.

"Понад рік команда Мінцифри вела перемовини з керівництвом Meta стосовно запуску цих функцій. Нарешті вони доступні для всіх українців. Тепер контенту з України буде більше. А це значить, що більше людей у світі дізнаються про сміливість наших людей", - резюмував міністр. 

Публікація Михайла Федорова в Telegram
Публікація Михайла Федорова в Telegram

Раніше ми писали, що мобільний додаток соціальної мережі Facebook тепер доступний українською мовою для iOS. А незабаром з'явиться українська версія програми Messenger для мобільної операційної системи для гаджетів Apple.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK